Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Krijg jij op Facebook opmerkelijke vriendschapssuggesties?

07-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1661 keer bekeken
  •  
facebook_1 930X520
Stelt Facebook jou weleens opmerkelijke vriendschapssuggesties voor? Heb je bijvoorbeeld iemand net gemaild en komt die op Facebook als voorgestelde vriend naar voren? Of heb je iemand recent gesproken en duikt hij of zij ook plots op als voorgestelde vriend? Dan hebben we jou nodig!
Heb je een voorbeeld van een opmerkelijke vriendschap suggestie? Deel je ervaring met ons! Mail je verhaal met telefoonnummer naar kassa@vara.nl .

Meer over:

oproep, vriendschap
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (4)

vergeetet
vergeetet8 sep. 2016 - 11:26

Mij boeit het niet echt wie er een vriendschapsverzoek doet, ik klik ze allemaal gewoon weg, want ik weet uit ervaring dat die personen nooit dat verzoek hebben gedaan.

bennodev
bennodev8 sep. 2016 - 9:05

vandaag uitgenodigd door Bill Clinton USA via facebook; doen we maar even nietmvgBen de Vries 0657320694

1 Reactie
temmetje
temmetje9 sep. 2016 - 14:53

Straks belt-ie je nog om te vragen waarom je zijn verzoek hebt geweigerd. Niet zo slim om hier je tel.nr. neer te zetten!

prettig
prettig7 sep. 2016 - 17:05

Dit overkomt mij ook regelmatig.. Soms van mensen die ik niet eens ken. Of ik krijg een vriendschap suggestie van personen terwijl ik mijn eigen naam eens gegoogeld had. Een van mijn kinderen kreeg een nieuwe baan en ik ging kijken op de websites van zowel het oude als nieuwe bedrijf en plots krijg ik verzoeken van zijn vorige chefs. Hoe komen ze hier aan? Ik gebruik mijn meisjesnaam en mijn kinderen mijn getrouwde naam. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!