Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Heb jij je huis laten taxeren door de bank?

24-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
103 keer bekeken
  •  
bungalow vakantiehuis 930 520
Heb je onlangs een huis gekocht en heb je het in opdracht van de bank laten taxeren? We zijn benieuwd naar jouw ervaring met de taxatie.
Mail ons!
Mail ons jouw ervaring met telefoonnummer naar kassa@vara.nl .

Meer over:

taxeren, huis, oproep, taxatie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (7)

Tilburg.013
Tilburg.01326 aug. 2016 - 20:03

Wij hebben de taxatie op verzoek van de hypotheker viahen laten verlopen. Ondanks dat ik aangaf dat ik dat ook zelf kan regelen.Gaven zij aan dat het beter was via hen te regelen. Taxatiekosten € 495,-absurd hoog.dus, Wij hebben een bv waardoor de advieskosten ineens naar € 3500gingen. Wij hebben aangegeven er akkoord mee te gaan indien alles vlot en okezou verlopen. Dag na akkoord tekenen opdracht verklaring van hypothekeer tielen ontvangst van de offerte bank laat meneer weten dat hij met vakantie gaat.(geld binnen en zoek het maar uit.) Met veel pijn en moeite nog een afspraak afmoeten dwingen om de offerte door te nemen voor de heer Klippel zijn vakantie.Menig maal met het hoofdkantoor moeten bellen en fouten moeten constateren. Ishet on alsnog gelukt de hypotheek tijdig rond te krijgen.  Opmerkinghypotheker omdat wij het toch wel erg veel vinden 3500 om zelf overal achteraante moeten zitten is de opmerking. "Het is toch rond?" Ze doen niksaan het tarief omdat het rond is !!!! wilde nog wel een afrondend gesprek metons inplannen en het  eerste wat de dame aangaf was dat er misschien nogverzekeringen gesloten diende te worden. Nou NIET via hypotheker voor Mij!!! Schandalig club waar menig mens te veelvoor betaald. En voor tielnaren  ga naar en anders adviseur zoals vanbruggen adviesgroep. Ps : als goedmaker zouden we een dinerbon van de hypotheker ontvangen. Nou die moeten we nog ontvangen. Ik kan zeggen GA NIET IN ZEE MET DEHYPOTHEKER IN TIEL en zeker niet voor € 3500,-,

2 Reacties
bennieol
bennieol29 aug. 2016 - 13:41

ik zie de hypotheker helemaal niet zitten, ben gewoon naar een bank gegaan.

Redacteur
Redacteur 30 aug. 2016 - 12:37

Beste Tilburg.013, Zou je ook contact met ons kunnen opnemen via kassa@vara.nl? Dank en vriendelijke groet, Kassa internetredactie

corfrans
corfrans24 aug. 2016 - 14:18

De bank vraagt een flink bedrag voor een taxatie. Ik heb de bank gevraagd of ze de waarde van tientallen gelijkwaardige woningen in de omgeving ook niet kenden.

harryromijn
harryromijn24 aug. 2016 - 13:54

Gewoon wat links naar in de verkoop staande huizen in de buurt doorgestuurd. Het ging alleen over de regel: 65% of meer van de waarde aan hypotheek, en daar was daarna geen discussie meer over nodig. Overigens: ook de WOZ waarde werd door mijn Rabo-bank niet als zaligmakend aangezien.

frits
frits24 aug. 2016 - 13:31

ik zou niet weten waarom ? Weet zelf wel wat mijn huis waard is, reeds 2x succes vol geprotesteerd tegen OZB. Bank schatte het veel tehoog !

heideveld
heideveld24 aug. 2016 - 13:04

Goede ervaring. Tevreden met taxatiewaarde. Wel vervelend dat een bank niet genoegen neemt met een eerdere taxatie door dezelfde taxateur die nog maar 3 jaar oud was.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!