Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Oproep: Geen uitlaatservice te vinden voor je hond?

25-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1001 keer bekeken
  •  
hond blij 1127

Kun jij geen uitlaatservice voor je hond vinden? En levert dit een probleem op omdat jouw hond niet de hele dag alleen thuis kan blijven? Laat het Kassa weten!

Of heb je een creatieve oplossing bedacht voor dit probleem? Dan is je tip ook welkom.

Mail je reactie met telefoonnummer naar kassa@bnnvara.nl.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

elfje11
elfje1127 mei 2022 - 14:42

aangezien jullie emailadres niet werkt... natuurlijk kan je hond niet de hele dag alleen thuisblijven. daarbij is een hond een roedeldier, dus zelfs MET ff uitlaten zit het dier de hele dag alleen, een heel slechte zaak veel honden zijn teruggegeven aan de fokker of zitten weer in een asiel:-( ik heb nog nooit zoveel mensen gesproken die ineens een puppy namen (in coronatijd ) en nu iedereen weer aan t werk is, zitten ze met de hond... een uitlaatservice klinkt leuk, maar ik WEET dat ze met veel honden tegelijk lopen en helemaal niet opletten met alle risico s van dien ( zowel prive als ik in een bos loop als beroepsmatig ) helaas met soms een zeer slechte afloop! voor mijn hond zou ik nooit een uitlaatservice nemen, hooguit iemand die prive werkt en met 1 hond tegelijk gaat ( gelukkig heb ik een deelhond, samen met een collega, week op-week af, in mijn week alle tijd voor mijn hond en afspraken maak ik in mijn hondloze week ) ik zou eerder opoe aanraden, dat zijn mensen die geen hond 24-7 willen maar wel de geneugten van een hond, door met ze te wandelen en een dag in huis te hebben, 1 a 2 x per week ik ben benieuwd wat jullie als kassa hiermee gaan doen, wat is jullie nut van deze uitzending??? vanwege mijn bekende​ beroep kan ik helaas niet in de uitzending oid en dus ook niet mijn naamsbekendheid vr gr sandra

mof
mof27 mei 2022 - 12:25

Als je hond niet de hele dag alleen thuis kan blijven moet je jezelf achter de oren krabben en je jezelf afvragen waarom je eigenlijk een huisdier hebt. Voor de verzorging van een huisdier ben je echt zelf verantwoordelijk. Als er geen uitlaatservice beschikbaar is zul je het probleem zelf moeten oplossen. Een uitlaatservice is geen recht en moet het ook niet worden.

Helen 66
Helen 6627 mei 2022 - 12:21

Ons hondje (dwerg ruwharige teckel reu, kan niet alleen blijven. hij blaft en jankt de hele buurt bij elkaar. We kunnen het hem niet afleren. Daarom kunnen we nooit eens met zijn tweeen uit eten (behalve als de hond mee mag) of naar theater of bioscoop. Met vakantie al helemaal nooit. Al 6 jaar dus niet. Een pension is niks voor hem en dan zouden wij ook niet gerust weg zijn en kunnen we niet genieten. We zoeken een rustig gezin met al wat oudere kinderen , of een ouder echtpaar, een alleenstaande die hem zou willen opvangen. Eerst af en toe eens voor een paar uur, dan proberen een nachtje slapen, dan een weekend en uiteindelijk 1 x per jaar een paar weken voor vakantie. Het lukt ons niet tot nu toe. Hij is erg lief, ook voor kinderen en rustig en aanhankelijk en verder erg makkelijk, alleen dat alleen zijn lukt niet. We zijn bereid een vergoeding te betalen. Ede (gld).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!