Kassa

Oproep: Auto aangeboden en een bod ontvangen van een autodealer?

  •  
31-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
auto zwart

Heb jij recentelijk een auto online te koop aangeboden en een bod ontvangen? Maar kreeg je bij lange na dat bedrag niet voor je auto toen je bij de autodealer kwam? Dan is Kassa op zoek naar jou.

Mail ons

Mail je ervaring naar kassa@bnnvara.nl onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

milecrotte
milecrotte5 nov. 2019 - 21:59

Herkenbaar. Zelfde gehad. Eerst lokken ze je met een 'aardige' prijs en als je langskomt dan wordt je auto afgekraakt. Als je erg op geld zit te wachten dan hap je toe, of je hebt je verstand verloren. Gewoon blijven kijken en denken mensen, ze willen graag zoveel mogelijk verdienen over jouw rug. Geen cent te veel hoor! Het is een verdienmodel, dus kijk nog maar even verder anders word je gen. . .d. 

peterberend
peterberend1 nov. 2019 - 19:27

Wij Kopen auto's.nl  Hier moet je alle gegevens van je auto invullen of alleen het kenteken en dan wordt de vragen over het bouwjaar enz. automatics ingevuld.En je krijgt een inruil voorstel toegestuurd met Bedrag erbij echter als je dan belt moet je wel eerst langs komen logisch.Vervolgens lopen ze de auto na maken foto's dit proces duurt ongeveer een half uur vervolgens gaat de medewerker zijn kantoor in en mag je weer ruim een kwartier wachten. Waarschijnlijk is dit om Opkopers de kans te bieden om een bod uit te brengen.En nu komt het dit bedrag komt niet overeen met het al eerder medegedeeld bod via de mail. Pure oplichting is dit Natuurlijk ik zei er wat van en uiteraard kwamen ze met...…. Misschien heeft u het formulier niet goed ingevuld en meer van dat soort onzin verhalen. De auto die ik wou verkopen was 1 jaar oud en met een KM stand van 7800 kilometer Dus gewoon in Nieuwstaat  hij moest zijn eerste service beurt nog krijgen en er zat nog 1 jaar Fabriek 's Garantie op. Conclusie je wordt Opgelicht waar je bij staat meestal verkoopt iemand zijn Auto om een reden en daar wordt Misbruik van gemaakt. Ben later nog bij mijn Dealer wezen vragen en die gaven 2800 Euro meer dan Wij Kopen Auto's.nl Dus mensen kijk verder dan je neus lang is vooral bij jonge auto's doe dit via je eigen dealer scheelt een hoop geld. Nou heb ik mijn auto nog want ik was gewoon benieuwd naar de inruil prijs en het bod wat deze firma dan doet. Zo kan ik het ook en verdien je een Hoop geld.

twannie62
twannie621 nov. 2019 - 13:03

Dit gaat vast over wij kopen Uw auto.  Ik heb deze nooit vertrouwd en ik ben benieuwd naar de reacties.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!