Kassa

Opgelicht door Holland Dating Service

24-01-2005
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
Erotische dating – succes verzekerd. Zo is de strekking van de advertentie die in diverse dagbladen en op internet te vinden is.
U belt het telefoonnummer en hoort een informatiebandje met o.a. de volgende informatie: ‘ Dit is de Holland Dating Service. U krijgt onbeperkt telefoonnummers van mensen die bij ons ingeschreven staan. U kunt ons zo vaak bellen als ú wilt, we hebben 5800 leden, met uw voorkeuren wordt rekening gehouden’.
Na inschrijving en betaling (mannen betalen tussen 170-250 euro, vrouwen en stellen gratis) krijgt u het eerste telefoonnummer van iemand die volgens Holland Dating Service bij u zou passen.
Als u een telefoonnummer van een date belt blijkt het echter niet zo gemakkelijk te zijn: de telefoonnummers zijn afgesloten, de voicemailbox is vol, op sms-jes wordt niet gereageerd, de personen aan de andere kant van de lijn hebben andere voorkeuren of zijn inmiddels uitgeschreven. Kortom: u krijgt niet wat er beloofd wordt.
Volgens de tekst van het informatiebandje mag u onbeperkt bellen voor nieuwe contacten. Omdat het eerste contact niet lukt, is het een logische stap om het bureau te bellen voor een nieuw telefoonnummer. Dat is immers waar u voor betaald hebt. Maar dan blijkt het tóch anders te zijn dan beloofd: als u belt krijgt u van de Holland Dating Service te horen dat u maar eens in de 4 weken mag bellen op een bepaalde dag en tijdstip. Ook de telefoonnummers die u dan krijgt blijken niet bereikbaar of de contacten komen niet overeen met uw voorkeuren.
Het geld van de ene persoon die bij ons geklaagd heeft is inmiddels terugbetaald. Toen er daarna nog meer klachten binnenkwamen en we van hen ook het geld terug wilden vragen bleken de meeste telefoonnummers van Holland Dating Service niet meer bereikbaar of afgesloten.
Bent u ook gedupeerd door Holland Dating Service of door een ander bedrijf dat erotische diensten aanbiedt? Schroom niet en mail ons! kassa@vara.nl
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!