Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Ook op de smartphone: doe mee met het Kassa Panel!

20-02-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_kassapanel2.jpg
Iedere zaterdag kun je interactief meedoen met Kassa dankzij het Tweede Scherm. Het is mogelijk om mee te stemmen in peilingen, producten te beoordelen en jouw mening te geven over gasten in de uitzending. Tijdens de uitzending krijg je exclusief te zien wat er verderop in de uitzending aan bod komt.
Niet alleen tijdens, maar ook voor en na, de uitzending, is het Kassa Panel hèt consumentenplatform bij uitstek op jouw tablet of computer. Denk mee met de redactie, laat je stem horen over de bestemming van de Belbus en welke producten Kassa moet testen.
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs.
Klik hier en doe elke zaterdag vanaf 19.07 uur mee met het Kassa panel via live.kassa.vara.nl.
Download de iPad app
Heb je een iPad? In de App Store van Apple kun je de gratis Kassa Panel app vinden. Download hem hier geniet van een interactieve beleving vanaf de bank.
Download de iPhone app
Heb je een iPhone of iPod? Meedoen kan ook mee op jouw smartphone! Klik hier voor de app in de App Store en download hem gratis of zoek op 'Kassa Panel' in de App Store.
Download de Android app voor de tablet
De gratis Kassa Panel app is ook voor Android tablets te downloaden. Heb je een tablet met een Android versie 3.0 en hoger? Klik dan hier om de app te downloaden.
Download de Android app voor de smartphone
Vanaf dit seizoen doe je natuurlijk mee met jouw smartphone. Klik hier om de gratis app te downloaden of zoek in Google Play op 'Kassa Panel'.
Vragen?
Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur hem naar kassa-online@vara.nl en we proberen je zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!