Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Ook logo's Ahold en Delhaize smelten samen

25-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
ahdelhaize
Iets meer dan een jaar na het bekendmaken van de fusieplannen van Ahold en Delhaize is met het samenvoegen van de logo's van de twee supermarktbedrijven de samensmelting voltooid. De kroon van het koninklijke Ahold uit Zaandam is in het nieuwe beeldmerk gezet op het hoofd van de leeuw van het Belgische Delhaize.
Groen
Op de maandag dat ook de beursnotering van de twee bedrijven samenging was de site van Ahold uit de lucht. Wel werd doorgelinkt naar de nieuwe gezamenlijke site, waarin het Ahold-blauw en het rood van Delhaize plaats hebben gemaakt voor groen.
Supermarktketen
De site van Delhaize werkte overigens nog wel en op de homepage werd niet gerept over de fusie. Dat heeft ermee te maken dat Delhaize ook de naam is van de belangrijkste Belgische supermarktketen, waar Ahold in eigen land Albert Heijn als vlaggenschip heeft. ANP.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

cantate
cantate25 jul. 2016 - 23:23

Mwah, vind het een raar ding (heb even gegoogeld om te zien hoe dat eruitzag). Gaat Albert Heijn dat nieuwe log ook gebruiken?

postduif54
postduif5425 jul. 2016 - 18:58

Klanten moeten zich wel kunnen herkennen in het nieuwe logo.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!