Kassa

Ook Arriva overweegt genderneutraal omroepen

28-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
arriva trein 930x520
Ook bij treinvervoerder Arriva wordt het ,,beste dames en heren'' mogelijk vervangen door het neutrale ,,beste reiziger''. In navolging van de NS gaat de vervoerder zich beraden op genderneutraal omroepen.
Uniformiteit 
,,We zetten het onderwerp intern op de agenda", aldus een woordvoerder, die aangeeft dat het bedrijf uniformiteit in de stationsomroepen in Nederland belangrijk vindt.
D66-gedram
De PVV stelde al Kamervragen over de zaak. De tweede partij van het land spreekt over ,,D66-gedram''. De partij wil onder meer weten wat er gebeurt met NS-personeel dat weigert mee te werken. ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

Lomito
Lomito28 jul. 2017 - 20:55

Blijkbaar zijn het vooral treinvervoerders die bezwijken onder de druk van Social Justice Warriors, ohohohohoh kijk ons mannen en vrouwen toch eens deugen. Het is vooral zwak om geen weerstand te bieden tegen dit culturele marxisme. Men is het spoor bijster en dat is een goede reden om de trein voortaan zoveel mogelijk te mijden.

manwijf
manwijf28 jul. 2017 - 18:03

Zolang D66 geen aandacht besteed aan het in elkaar slaan of wegtreiteren bv van deze mensen is dit natuurlijk een kul onderwerp.Maar wel lekker makkelijk scoren. 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!