Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Omwisselen 100-guldenbiljet De Ruyter kan tot maandag

20-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
302 keer bekeken
  •  
100 gulden biljet michiel de ruyter
Heb je thuis nog een honderd gulden biljet liggen met zeeheld Michiel de Ruyter erop? Let dan op: dit kan alleen nog tot en met maandag 25 juli worden ingewisseld voor euro's. Na die datum is omwisselen bij De Nederlandsche Bank niet meer mogelijk.
Meer respijt bij andere biljetten
Het gaat specifiek om dit biljet. De meeste, 'nieuwere' guldenbankbiljetten (zoals de Snip en Uil ) kunnen nog tot 2032 worden omgewisseld bij DNB. Het guldenbiljet met De Ruyter is goed voor 45,38 euro. Heb je exemplaar dat in perfecte staat is, dan geeft een verzamelaar er meer voor, soms tot wel 250 euro.
Heb jij nog guldenbiljetten in huis? En wil je weten tot wanneer deze kunnen worden ingewisseld bij DNB? Kijk dan op deze pagina. (N.b. hier staat vermeld dat het De Ruyter-biljet t/m 23 juli kan worden ingewisseld. Omdat dit een zaterdag is geeft DNB respijt tot en met 25 juli)
Het adres van DNB is Westeinde 1, 1017 ZN Amsterdam, legitimatie is verplicht. Per post kan er gebruik gemaakt worden van dit formulier .

Meer over:

gulden, dnb, papiergeld
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!