Kassa

Nu binnen de Europese Unie producten kopen via HEMA.nl

03-05-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Logo_Hema_01.jpg
In 2012 werd HEMA voor het 5e achtereenvolgende jaar genoemd als meest onmisbare merk voor Nederlanders. Genoeg reden om Nederlanders in het buitenland de mogelijkheid te bieden om hun favoriete HEMA producten nu ook online te kopen en op hun eigen adres te laten bezorgen. Vanaf vandaag is het dan echt zo ver en kunnen consumenten via hema.nl producten online te bestellen en laten bezorgen op ieder adres binnen de Europese Unie.
Europese Unie
Met de introductie van de mogelijkheid om via hema.nl producten te bestellen en te laten bezorgen in landen buiten Nederland, komt HEMA tegemoet aan de vraag van landgenoten die in het buitenland wonen en/of werken. In eerste instantie is dit mogelijk voor iedereen binnen de Europese Unie en buiten landen waar HEMA gevestigd is. Via de site van HEMA is te zien of het mogelijk is een product buiten Nederland te bezorgen. De verzending vindt plaats via TNTpost en via het track&trace systeem kan de klant het pakket volgen en weten wanneer deze wordt bezorgd. Betaling vindt plaats via Ideal, Paypal of creditcard.
online assortiment
HEMA biedt inmiddels een aantal jaren in Nederland een groot deel van het assortiment online aan. Nu kan ook een deel van het online aanbod buiten Nederland worden bezorgd, zodat consumenten ook buiten Nederland artikelen via de site kunnen bekijken en eenvoudig kunnen bestellen.  Bron: HEMA

Meer over:

hema, europa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!