Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Nu al klachten over nieuwe dienstregeling NS

07-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
trein dubbeldekker 930x520
De nieuwe dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen gaat zondag in, maar Rover maakt zich er nu al zorgen over. De laatste weken ontving de reizigersvereniging naar eigen zeggen zo'n driehonderd klachten van mensen die te maken krijgen met langere reistijd en extra overstappen.
Meldpunt
Rover heeft een online meldpunt geopend en roept reizigers op hun ervaringen met de nieuwe dienstregeling - zowel positief als negatief - via dat meldpunt te delen. De klachten, op- en aanmerkingen gaat de organisatie bespreken met NS.
Verbetering
Overigens betekent de nieuwe dienstregeling voor de meeste reizigers een verbetering, vindt Rover. In oktober maakte NS al bekend dat er voor bijna iedere treinreiziger wel iets verandert. Het zijn de meest ingrijpende wijzigingen sinds 2007. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

lia snoeren
lia snoeren12 dec. 2016 - 12:19

Zeeland is in deze kind van de rekening, wij zijn totaal overgelsagen in sneller vervoer, eerst kon je met kortingskaart al om zes over negen uit Vlissingen vertrekken nu gaat dat pas om zes voor half tien, dan nog alle stops op elk klein  station in zeeland en dan heel fijn nog een poos stilstaan in Roosendaal.Dus bijna drie kwartier langer onderweg naar Rotterdam en dan niet te vergeten niet meer rechtstreeks naar Schiphol ook zoiets leuks dan in Rotterdam overstappen met koffers en bijbetalen voor de snelle trein.Dus bedankt NS voor de slechte dienstverlening

lion4
lion47 dec. 2016 - 12:04

Als de dienstregeling van wat voor vervoer dan ook gaat veranderen, zijn er blijde en minder blijde mensen, het is nu eenmaal onmogelijk iedereen blij te maken.

1 Reactie
simon55
simon557 dec. 2016 - 14:29

Ja hoor geef ze n lolly

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!