Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Noodpatch Adobe voor lek in Flash Player

05-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
logo_adobe_02.jpg
Adobe heeft een patch uitgebracht om een actief lek in Flash Player te dichten. Het lek stelt hackers in staat om een computersysteem met een verouderde versie volledig over te nemen.
Urgente update
Het lek in Flash Player werd gevonden door twee onderzoekers van Kaspersky Lab, een bedrijf gespecialiseerd in anti-virusproducten. Om te voorkomen dat hackers succesvol toeslaan raadt Adobe aan om Flash Player zo snel mogelijk te updaten naar de laatste versie (12.0.0.44). De updates zijn beschikbaar in het Adobe Flash Player Download Center .
Check je versie
Gebruikers van Google Chrome en Internet Explorer krijgen een automatische update voor Flash Player bij het openen van de browser. Overige browsers moeten handmatig worden geupdate door de gebruiker. Op deze pagina kan je checken welke versie momenteel op je computer geïnstalleerd is. De kwetsbaarheid zit in Flash Player versie 12.0.0.43 en ouder.  ZDNet.be/Security.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!