Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Nog steeds problemen met wekfunctie iPhone

03-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
iphone-4_09.JPG
De problemen met de wekfunctie van Apple's iPhone lijken op de derde dag van het nieuwe jaar aan te houden. iPhone-bezitters in Azië klaagden maandag dat zij zich opnieuw verslapen hadden.
Bij de start van het nieuwe jaar bleek zaterdag dat de wekkerfunctie van de iPhone niet functioneerde, zo werd al snel op Twitter duidelijk. Apple gaf zondagochtend toe dat er een probleem was; de wekker kon wel ingesteld worden maar ging niet af. Het probleem zou maandag 3 januari verholpen zijn, maar dat lijkt niet het geval. Niet alleen de iPhone maar ook andere Appleproducten zoals de iPod zouden moeite hebben met het alarm in 2011.
Het probleem zou zich alleen voordoen met voor het eerst ingestelde alarmen.
Afgelopen zomer kreeg Apple ook al aardig wat kritiek over zich heen na de lancering van de iPhone4. Het mobieltje zou problemen hebben met de antenne waardoor het bereik kan wegvallen. Apple belegde een persconferentie en besloot gratis hoesjes uit te delen die het probleem zouden moeten voorkomen.
Volgens de laatste cijfers die Apple vrijgaf, waren in het kwartaal dat eindigde op 25 september wereldwijd meer dan veertien miljoen iPhones verkocht. Apple is nu na het Finse Nokia het grootste smartphonemerk.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!