Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Nog meer nieuwjaarsduiken afgelast

30-12-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
strand_06.jpg
Opnieuw zijn woensdag een aantal officiële nieuwjaarsduiken afgelast vanwege het aanhoudende winterweer. Dat heeft een woordvoerster van hoofdsponsor Unox gemeld. Dinsdag werden er al vijf afgelast en woensdag kwamen er nog vier bij. Oorspronkelijk stonden voor 1 januari 81 officiële duiken gepland.
De nieuwe afgelastingen zijn afkomstig uit Leeuwarden, Huizen (Noord-Holland), Nagele (Flevoland) en Bunschoten (Utrecht). Eerder werd al bekend dat de festiviteiten in de Groningse plaatsen Midwolde en Kropswolde, Dedemsvaart in Overijssel en het Gelderse Doesburg en Borculo niet doorgaan.
Het dikke pak ijs op het water op de verschillende locaties belet enthousiastelingen een nieuwjaarsduik te nemen. Ook is de kans op onderkoeling te groot. Op 72 plekken door heel Nederland kan nog wel worden gedoken, al valt niet uit te sluiten dat komende dagen nog meer afzeggingen volgen.
ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!