Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Nieuwe versie Microsoft Office synchroniseert met telefoon

18-07-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
offic2013.jpg
Microsoft zette maandag de preview versie online van Office 2013, de nieuwe editie van het bekende softwarepakket met onder andere Word en Excel. Woensdag maakte Microsoft daarbij bekend dat de software via de cloud gaat werken; project worden automatisch opgeslagen via internet, waardoor de gebruiker op een ander apparaat, zoals een Windows telefoon of tablet, direct verder kan werken waar hij gebleven was.
Office 2013 is qua uiterlijk geïnspireerd door de Metro-interface van Windows 8, te zien aan de hoekige, strakke elementen. Nieuw in de software is daarbij dat PDF-documenten te bewerken zijn. Verder worden twee nieuwe aanwinsten van Microsoft, videobellen-software Skype en sociaal netwerk Yammer, in Office geïntegreerd.
Office kan als abonnement worden afgesloten, waarbij voor extra opslagruimte in de cloud en de hoeveelheid meegeleverde applicaties kan worden gekozen.
Bron: Tweakers.net
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!