Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Nieuwe Belbus-presentator: maak kennis met Ciana Mayam

23-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3309 keer bekeken
  •  
ciana belbus 2 1127
Het nieuwe seizoen van Kassa is alweer begonnen, met Amber Kortzorg weer als onze vaste presentatrice. Maar bij de Belbus zul je een nieuw gezicht zien! Vanaf zaterdag 26 september neemt Ciana Mayam het stokje over van Sahil Amar Aïssa.
Ciana werkte hiervoor onder andere voor KRO-NCRV en FunX. Onze kersverse presentatrice staat te trappelen om met de Belbus aan de slag te gaan. "Als er iets is waar ik slecht tegen kan, is dat oneerlijkheid. Daarom kijk ik er enorm naar uit om als een moderne Robin Hood problemen op te lossen voor consumenten."

Thema's als overgewicht, huisvesting en impact van corona

Dit seizoen gaat Kassa zich richten op een aantal thema's. Amber: "Zo gaan we samen met onze kijkers de strijd aan tegen overgewicht en besteden we in meerdere reportages aandacht aan huisvesting. Ook de impact van corona op de meest kwetsbaren van onze samenleving houden wij scherp in de gaten."
Wil je weten wat onze andere thema's worden? Blijf dan de komende tijd Kassa in de gaten houden: in onze live-uitzendingen, op onze website en op onze sociale media-kanalen Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn en TwitterKassa is iedere zaterdag om 19:05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!