Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.
Wat een betutteling weer vande overheid.De mensen zullen zelf suiker,zout en vetten aan het eten toevoegen en dat is veel meer dat er nu in zitBelachelijk idee van die klunzen in Den Haag.
Potje potje, nog meer regels. Laat de mensen vrij in wat ze lekker vinden.Dat zout slecht is is een fabel en dat geldt ook voor vet. Natuurlijk vind ook ik dat suiker in ketchup onzin is en dat mag best weg.En dat er bij light produkten het vet vervangen wordt door koolhydraten is zeker een kwalijke zaak.Maar kijk uit dat het niet onsmakelijk gaat worden. Er zijn nu al patat zaken die ik mijd vanwege bijna zoutloze patat. En die ene keer dat ik eens een patatje koop wil ik em lekker zout.
Ik vraag mij af of die percentages niet de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat is, als je het vergelijkt met de totale hoeveelheid zout, suiker en vet, dat er in producten zit. Maar de keerzijde is wel dat die producten minder lang houdbaar zullen zijn. Mijn mening is dat de hoeveelheid suiker, zout en vet soms wel met de helft minder kan. Misschien is het een idee om meer kruiden en specerijen toe te voegen. Ook kan het zijn dat consumenten er juist zout en suiker aan toe zullen voegen, want het is zo flauw.
Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!