Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Nieuw bij Kassa: 'Wil je op me stemmen?'

20-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
587 keer bekeken
  •  
oproep wil je op me stemmen 1127
In onze nieuwe rubriek 'Wil je op me stemmen?' sturen wij zwevende kiezers op date met één van de lijsttrekkers van de grootste acht partijen. Aan de hand van een zorgvuldige analyse matchen wij de kandidaat aan een voor hem of haar geschikte lijsttrekker, in de hoop dat hij of zij wat minder zwevend de date uit gaat.

Noud gaat op date met Jesse Klaver

Dit keer komt de 29-jarige Noud uit Schaijk langs. Het afgelopen jaar is hij economisch dakloos geweest, omdat hij geen betaalbare woning voor zijn situatie kon vinden. Momenteel woont hij in een stacaravan, maar ook daar moet hij binnenkort weer uit. Hij zoekt een partij die zich hard maakt voor betaalbare woningen voor iedereen en zodoende hebben wij hem gematcht aan Jesse Klaver van GroenLinks. Maar zal er ook een klik zijn tussen de twee heren?

Afrah gaat op date met Lilianne Ploumen

De 46-jarige Afrah uit Leeuwarden is een alleenstaande moeder van vier kinderen. Ze wil dolgraag werken, maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt door de overheid want alle financiële steun valt weg zodra ze meer werkt. De afgelopen jaren is ze haar vertrouwen in de Partij van de Arbeid verloren, maar misschien maakt haar hart toch een sprongetje voor de kersverse lijsttrekker Lilianne Ploumen die met haar op date gaat!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!