Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Netflix stopt met gratis proefperiode

13-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Netflix televisie afstandsbediening
Het is niet meer mogelijk om een gratis proefperiode van een maand te krijgen bij Netflix, zowel in Nederland als in België. Netflix is daarmee gestopt blijkt uit ondersteuningspagina’s op de site van de dienst. Bij het aanmaken van een nieuw account komt de optie van een proefperiode ook niet meer naar voren. Dat meldt techsite Tweakers.
Er wordt op de help-pagina’s over de gratis proefperiode nu een tekst weergegeven waarin staat dat ze niet meer aangeboden worden. De knop ‘probeer Netflix 30 dagen gratis’ is inmiddels ook vervangen voor ‘word nu lid van Netflix’.

8 euro per maand

Sinds het begin van Netflix in Nederland, in 2013, was een gratis proefperiode beschikbaar. Waarom de streamingdienst gestopt is met het aanbieden van een gratis proefmaand, is niet bekendgemaakt. Voor acht euro per maand moeten gebruikers gelijk een betaald abonnement afsluiten. In de Verenigde Staten en in andere landen is een gratis proefperiode nog wel mogelijk.
Bron: Tweakers
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!