Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Netflix nu in bijna alle landen ter wereld beschikbaar

08-01-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Netflix-930x520
Netflix heeft zijn eigen films en series in nagenoeg alle landen ter wereld geactiveerd. Tot nu toe was Netflix in ongeveer 60 landen actief, nu zijn daar meer dan 100 bijgekomen.
Eigen producties
Dat maakte directeur Reed Hastings bekend tijdens een speech op de techbeurs CES in Las Vegas. In de nieuwe landen zijn alleen films en series beschikbaar die door Netflix geproduceerd zijn, in tegenstelling tot landen waar Netflix al langer actief is.
"Terwijl ik hier op het podium stond op CES hebben we Netflix aangezet in Azerbeidzjan, in Vietnam, in India, in Nigeria, in Polen, in Rusland, in Saudi-Arabië, in Singapore, in Zuid-Korea, in Turkije, in Indonesië en in nog 130 nieuwe landen", zei Hastings op de beurs.
China
China ontbreekt nog, maar daar hoopt Netflix in de toekomst ook actief te zijn. Mogelijk heeft het te maken met de sterke beperkingen die de Chinese overheid oplegt.
Dit jaar hoopt Netflix nog ruim 600 uur aan originele programmering toe te kunnen voegen.
Bron: Nu.nl

Meer over:

netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!