Kassa

Nederland amuseert zich in attractieparken

02-04-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
achtbaan2.jpg
Attractieparken en andere uitstapje hebben deze paasdagen flink wat bezoekers getrokken. Precieze cijfers zijn er nog niet van alle attracties, maar de meeste zijn tevreden. Het droge weer en de zon die zich toch op veel plaatsen liet zien, hebben daar ongetwijfeld aan meegeholpen.
Ook woonwinkel in trek
Jeff Bertus van de Club van Elf, de branchevereniging van attractieparken liet dat maandag weten. Ook veel mensen bezochten een woonwinkelcentrum, zeggen woordvoerders van Woonmall Alexandrium en Villa Arena.
Tevreden
Ook attractiepark Duinrell is tevreden over de seizoenstart. De huisjes op het park waren allemaal bezet, en het park werd vooral maandag goed bezocht. In Ouwehands dierenpark bezochten de vele duizenden gasten de nieuwe attractie, de ‘gorilla experience’. In vergelijking met Pasen vorig jaar kwamen er ongeveer 50 procent meer mensen naar het park.
Volle terrassen
Woonmall Alexandrium liep maandag erg goed, zo stelde een zegsman. Met zeker 13.000 bezoekers (beter dan vorig jaar), alle parkeerplaatsen die tegen 14.00 uur bezet waren en zelfs de terrassen buiten vol, was het er ,,echt heerlijk druk''.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!