Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Naar Kruidvat voor een lening

16-02-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Geldbootje_19.jpeg
Consumenten die krap bij kas zitten, kunnen bij Kruidvat nu ook terecht voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dat heeft de drogisterijketen dinsdag bekendgemaakt. Het bedrijf is naar eigen zeggen de enige winkelketen in Nederland die deze mogelijkheid biedt.
Kruidvat verkocht al verzekeringen en spaarproducten. Een doorlopend krediet en persoonlijke lening zijn mogelijk voor bedragen van tussen 2500 euro en 50.000 euro. De effectieve rente op jaarbasis bedraagt voor deze producten respectievelijk 6,5 en 7,5 procent. ,,Met de introductie van beide financieringsvormen speelt Kruidvat in op de behoefte van de consument naar veilige en betaalbare vormen van lenen'', aldus de onderneming.
Kruidvat staat geregistreerd bij toezichthouder Autoriteit Financiële Markten. De leningen brengt Kruidvat onder bij de financiële instelling Santander Consumer Finance, een specialist op het gebied van consumptief krediet in Europa.
Bron: ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!