Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Minder dan miljoen euro schade na onweer

09-06-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
onweersbui_06.jpg
Het lijkt erop dat de schade na de onweersbuien van maandagavond meevalt. ,,Voor zover we nu kunnen nagaan, was het hier en daar hevig, maar trokken de buien snel over. Het is niet zo dat er niets aan de hand was, maar op het eerste gezicht valt de schade mee'', schat het Verbond van Verzekeraars dinsdagochtend in.
Langer
Het verbond gaat ,,met een slag om de arm'' uit van minder dan een miljoen euro schade. Wanneer het weer veel schade aanricht, wordt over het algemeen een groter gebied getroffen dan maandagavond. Bovendien duren de buien dan langer.
Pinkpop
Het zuidoosten van het land werd maandag getroffen door flinke onweersbuien. Voor Limburg gaf het KNMI een weeralarm. Pinkpop werd tijdelijk stilgelegd. ,,We hebben de beelden van overlast gezien, op Pinkpop, van straten in Limburg die blank stonden, maar overlast is niet per se hetzelfde als schade'', aldus het Verbond van Verzekeraars.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!