Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 19 september om 19:20npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

'Merk V&D blijft bestaan'

5 feb 2016
  •  
leestijd 1 minuten
v&d-930x520
Het merk V&D blijft bestaan. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De curatoren zijn druk bezig de doorstart vorm te geven. Daarbij zal zeker een aantal van de 62 filialen openblijven.
Eindfase
De gesprekken over de toekomst van V&D zijn in de eindfase beland. De curatoren zijn nog met één partij in onderhandeling over een doorstart van de failliete warenhuisketen, liet een woordvoerder vrijdag weten. Hoe lang dat nog gaat duren, is onduidelijk.
LaPlace
Vorige week spraken de curatoren de verwachting uit dat de overname van de restaurants van La Place door supermarktconcern Jumbo de zaak in een stroomversnelling zou brengen. Maar door die deal is wel een extra partij aan tafel gekomen, waarmee zaken moeten worden afgestemd.
Jumbo vergroot kansen
De curatoren gaan er nog steeds van uit dat de deelname van Jumbo de kans op een doorstart van V&D heeft vergroot. "Het gaat de goede kant op", verzekerde de woordvoerder. "Maar wanneer de zaak kan worden afgerond, laat zich niet voorspellen. Zo snel mogelijk, dat blijft het doel. Maar we zullen op korte termijn met een mededeling komen. Dat kan nog twee, drie of vier dagen duren, maar dan zal er een klap op het dossier worden gegeven." ANP/Telegraaf
Update:  RTL Z meldt vrijdag dat Coolcat-eigenaar Roland Kahn de nieuwe eigenaar wordt van V&D.

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!