Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 19 september om 19:20npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Mac- en iPad-adapters worden teruggeroepen door Apple

9 feb 2016
  •  
leestijd 1 minuten
terugroep-apple-930x520
Adapters verkocht in de periode van 2003 tot en met 2015 roept Apple terug. Deze Mac- en iPad-adapters kunnen schokken veroorzaken.
Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W oververhit kan raken en een veiligheidsrisico kan veroorzaken. Deze adapter maakte deel uit van iPhone 3GS-, iPhone 4- en iPhone 4s-modellen die vanaf oktober 2009 tot en met september 2012 zijn verzonden. De adapter is ook verkocht als los accessoire.
Apple heeft uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. Ze raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen voor een nieuwe door middel van het vervangingsproces.
Bekijk het label tussen de polen van je adapter. Met het modelnummer en de kleur van de letters 'CE' kun je de betrokken adapters herkennen.
Op zoek naar het vervangingsproces en meer uitleg over het vaststellen van welke adapter je hebt? Klik hier . Apple

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!