Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Vandaag in Kassa: Voetbalfans verleid tot online gokken door sponsors Eredivisieclubs

25-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1875 keer bekeken
  •  
kassa_maandag_20220422

Wie verhuist, deelt uit! Vegetarische bitterballen in ons geval. Welke is de lekkerste? Het antwoord zie je in Kassa. Maar we hebben meer onderwerpen: de Nationale Ombudsman, Reinier van Zutphen, is bij ons in de studio om te praten over de financiële knelpunten waar statushouders mee te maken krijgen.

En wist je dat 17 van de 20 professionele voetbalclubs in de Nederlandse Eredivisie gesponsord worden door online gokbedrijven? En dat doen ze niet alleen omdat ze voetbal zo'n leuk spelletje vinden. Maar om jou als voetballiefhebber aan het gokken te krijgen.

Ook de Belbus komt in actie. Tyrone is bezorger voor Domino's Pizza in Breda. Om de pizza's zo snel mogelijk te bezorgen rijdt hij op een elektrische fiets. En omdat hij niet alle straten van de stad kent, gebruikt hij zijn telefoon voor navigatie. Alleen, dat komt hem duur te staan.

En deze uitzending markeert ook de start van een nieuw tijdperk, want voortaan is Kassa op maandagavond te zien. Kijk maandagavond 25 april om 20.30 dus naar Kassa op NPO 1!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!