Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Maandag in Kassa: Alles wat je moet weten over zonnebrandcrème

10-06-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4102 keer bekeken
  •  
zonnebrandcreme 1127

In de laatste uitzending van dit seizoen verkeert Kassa alvast in vakantiesferen! We vertellen je alles wat je moet weten over zonnebrandcrème. We hebben een test: welk strandtentje is de beste voor een dagje zon, zee en strand? En, de prijzen voor reizen zijn geëxplodeerd. Kun je nog wel voor een leuk bedrag op vakantie? Wij zoeken het voor je uit. In de Belbus het verhaal van John en zijn vrouw. Een stedentripje naar Londen geboekt bij Eurostar betekende voor hen bijbetalen voor minder!

Alles wat je moet weten over zonnebrandcrème

Wist je dat er elk jaar 70.000 mensen huidkanker krijgen? Dit komt vooral omdat men vroeger veel minder wist over de gevolgen van uv-straling, en dus smeerden we ons minder (goed) in. Hoe smeer je je dan wél goed in?

Test: strandtentjes

Geven ze genoeg beschutting? Beschermen ze tegen uv-straling? Blijven ze staan als de wind opsteekt? Kassa zoekt uit wat je moet kopen voor wat beschutting tijdens een dagje zon, zee en strand!

Is een budgetvakantie voor een gezin nog wel mogelijk?

De prijzen voor een reis zijn geëxplodeerd door de inflatie en de enorme vraag nu iedereen na de coronapandemie er weer op uit wil. Kun je nog wel voor een leuk bedrag op vakantie? Met die vraag zette Kassa studenten van de opleiding Tourism Management van de BUAS in Breda aan het werk.

Belbus: bijbetalen om minder te krijgen

Omdat ze begin april 45 jaar getrouwd zijn, wil John Liefting zijn vrouw Corney verrassen met een stedentrip naar Londen. Niet vliegen, want ze letten op hun footprint. En dus boekt hij de Eurostar van Rotterdam naar Londen met een verblijf in het luxe Tower Hotel. Maar bij aankomst wacht hen een vervelende verrassing. 

Praat live mee tijdens de uitzending!

Praat tijdens de uitzending gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier gratis aan en je blijft op de hoogte!

En heb je een consumentenvraag? Stel 'm dan op ons forum Vraag & Beantwoord.

Kassa is er op maandag 13 juni om 20.30 live op NPO1. Mis het niet!

Op maandag 22 augustus is Kassa weer terug op dezelfde tijd.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!