Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Luchtruim zeker tot maandag 14.00 uur dicht

19-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vliegtuig_stoelen.jpeg
Het Nederlandse luchtruim blijft tot nader order, maar ten minste tot maandagmiddag 14.00 uur gesloten. Dat liet de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) in de nacht van zondag op maandag weten.
De beslissing werd genomen in samenspraak met de Militaire Luchtvaart Autoriteit, Luchtverkeersleiding Nederland en KNMI. De vulkanische as hangt door de huidige weersomstandigheden nog steeds boven het Europese vasteland.
Ryanair schrapt vluchten tot woensdag
De Ierse prijsvechter Ryanair schrapt al zijn vluchten van en naar het noorden van Europa tot woensdag. Dat maakte topman Michael O'Leary zondag bekend. Er zal niet gevlogen worden van en naar Groot-Brittannië, Ierland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen en de Baltische staten. Wel blijft Ryanair vliegen op Spanje, Zuid-Italië en Noord-Afrika. Concurrent easyJet liet weten tot maandag 15.00 uur niet op Noord-Europa te vliegen. Bron: ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!