Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Leen Bakker hoeft hoogslapers niet te leveren

02-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
930hoogslaper_leenbakker
Leen Bakker hoeft een hoogslaper die per ongeluk op de website voor 24 euro werd aangeboden, niet voor die prijs te leveren. Juridisch adviesbureau Aliter Melius, dat namens honderden klanten een kort geding had aangespannen tegen de meubelverkoper, laat weten dat het van de rechter geen gelijk heeft gekregen.
90 procent korting
De hoogslaper, die normaal gesproken 319 euro kost, werd eind juli door een fout met meer dan 90 procent korting aangeboden. Zeker nadat berichten daarover op social media waren verschenen, kreeg het bedrijf een paar duizend bestellingen binnen. Leen Bakker gooide het op een technische fout en annuleerde al die orders.
Bodemprocedure
De rechter liet de deur nog wel op een kier voor mensen die het bed besteld hebben voordat op grote schaal op Facebook en Twitter werd gedeeld dat het om een prijsfout ging. Aliter Melius gaat in overleg met die relatief kleine groep om te bepalen of een bodemprocedure zin heeft. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!