Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Lange rijen bij balies station Amsterdam

17-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
trein_coupe_spoorwegen_16.jpeg
De balies van de Nederlandse Spoorwegen op het Centraal Station in Amsterdam werden zaterdag overspoeld door reizigers. Dat heeft een woordvoerder van de NS zaterdag gezegd.
Het gaat veelal om gestrande luchtreizigers die op een andere manier op hun bestemming proberen te komen nu het luchtruim dicht is. ,,De ticketbalie krijgt nu de grote groep reizigers te verwerken die normaal bij de ongeveer veertig luchtvaartmaatschappijen met elk om en nabij de tien balies geholpen zouden worden'', aldus een woordvoerder.
Volgens hem gaat het vaak om complexe internationale verbindingen en aansluitingen. Hiervoor hebben de NS drie balies die zijn uitgerust met speciale computerapparatuur.
Reizigers naar Duitsland krijgen het advies om alvast door te reizen naar Utrecht, omdat het daar veel rustiger is. Reizigers naar Brussel kunnen een ticket via de kaartenautomaat kopen. Voor de mensen in Amsterdam die moeten wachten is er koffie.
Bron: ANP

Meer over:

trein, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!