Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Landelijke internetstoring bij KPN

03-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kpn logo 930x520
KPN kampt sinds zaterdagochtend 08.00 uur met een landelijke internetstoring. Het gaat om problemen bij de vaste internetdiensten van het bedrijf, zoals bellen en internet. Televisie kijken is wel mogelijk, meldt een woordvoerder van KPN, alleen interactieve tv kan verstoord zijn. KPN raadt klanten aan de tv-ontvanger en het modem niet te resetten.
Oorzaak onbekend
Over de oorzaak van de landelijke storing is nog niets zeggen. Het bedrijf is volop bezig om de problemen te verhelpen. ,,We vinden het heel vervelend voor onze klanten", aldus de woordvoerder. Volgens hem is het nog te vroeg om te praten over een schadevergoeding. ,,In een later stadium wordt daar uiteraard naar gekeken. Maar onze eerste, tweede en derde prioriteit is nu het oplossen van de storing."
Op Twitter regent het klachten. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

gerardvantol
gerardvantol4 sep. 2016 - 17:23

Ben ik blij dat ik al jaren geleden de KPN de wacht heb aangezegd vanwege doorlopend wanpresteren. Ik heb nu wel al een aantal malen meegemaakt dat ik ergens niet kon pinnen vanwege een storing bij de KPN. Laat de winkeliers eens massaal overstappen op een andere provider of desnoods zelf een provider in het leven roepen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!