Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

'Laat je poesje knippen voor ze begint te wippen' is slechtste slogan

7 dec 2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
kennisquiz vraag 1127
'Laat je poesje knippen voor ze begint te wippen' is uitgeroepen tot de slechtste slogan van 2020. De Belgische dierenrechtenorganisatie Gaia wierp de tekst in de strijd om aandacht te vragen voor sterilisatie van poezen.
Het platform Slechte Slogans organiseerde voor de negende keer een verkiezing. De slogan van Gaia kreeg een kwart van de in totaal 9104 stemmen. 'O my goot' van Dakgoot Renovatie Specialist en 'Geef elkaar tijdens het winkelen de pruimte' van supermarktketen Lidl werden respectievelijk tweede en derde.

Naast het podium

Andere kanshebbers waren 'Bedrukte Dozen, Blije Gezichten!' van D-BOX Verpakkingen B.V., 'Liefde maakt blind, maar je neus ruikt nog steeds een wind' van Rennie, 'Met kaas uit de Jordaan, ga je als een banaan' van kaaswinkel De Mannen van Kaas, 'Zing Vecht Hak Bid Polijst Lach en Bewonder' van Jan Reek natuursteen, 'The best worst of the world' van Huls Droge Worst, 'De groenspecialist in hart en tuinieren' van Bomenbezorgd.nl en 'Waalzinnig je weer te zien!' van Beleef Zaltbommel.
Eerdere winnaars zijn onder meer 'Onze vis smaakt als de tongzoen van een zeemeermin' (viszaak), 'We doen wel vrouwen maar knippen ze niet' (barbier), 'Zit je haircut' (kapper) en 'Iedere paal gaat erin' (heibedrijf). ANP

Meer over:

reclame, slogans

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

marleenvanh
marleenvanh8 dec 2020 - 12:45

Tja, nogal `Belgisch` inderdaad. Neemt nietweg ddat GAIA een hele goede organisatie is op het gebired van het tegengaan van dierenleed bij ALLE dieren!