Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

KPN volhardt in opheffen merk XS4ALL

19-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
xs4all logo 930
Ondanks bezwaren van personeel en klanten van XS4ALL wordt de internetprovider opgeheven. Eigenaar KPN is van mening dat klanten beter uit zijn als de dienstverlening onder één dak komt. Voorlopig zullen klanten van XS4ALL nog niets merken van de aanstaande verandering.
De personeelsvertegenwoordiging van XS4ALL oordeelde al eerder negatief over het besluit om de in 1993 opgerichte internetprovider bij het hoofdmerk KPN te voegen. Door dit advies te negeren koerst KPN af op een confrontatie, laat de ondernemingsraad van XS4ALL weten.

'Goede argumenten voor rechtszaak'

Als de fusie wordt doorgezet zal XS4ALL mogelijk naar de rechter stappen. Volgens Daan Willems van de or bij deze internetprovider zijn er 'goede argumenten' voor een eventuele rechtszaak. Daarbij overweegt XS4ALL om het enquêterecht in te zetten, waarmee een onafhankelijk onderzoek kan worden afgedwongen.
Voor klanten van de internetprovider zal er voorlopig niets veranderen. De klanten zullen op zijn vroegst in de tweede helft van volgend jaar worden overgeheveld naar KPN. De telecomaanbieder vindt dat klanten beter zijn geholpen met dienstverlening onder één dak. Ook Telfort houdt op te bestaan. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!