Kassa

KPN kijkt toch naar alternatieven XS4All

10-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
xs4all logo 930
KPN belooft toch naar mogelijke alternatieven voor het opheffen van internetprovider XS4All te kijken. Dat doet het telecombedrijf nadat de ondernemingsraad van XS4All naar de rechter stapte, meldt het AD.
KPN maakte begin januari bekend te stoppen met de in 1998 overgenomen internetprovider XS4All. Topman Maximo Ibarra wil de provider en diens kleine kwart miljoen klanten onder de vlag van het KPN-hoofdmerk brengen. Hetzelfde geldt voor Yes Telecom en mobiel budgetmerk Telfort. Het besluit leidde tot massaal protest van XS4All-klanten. ANP
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

sonja koekoek
sonja koekoek12 apr. 2019 - 11:50

Ik was vroeger bij KPN en was zo blij om naar XS4All over te kunnen gaan met mijn telefoon. Ik heb al mijn internet bij Xs4all, nooit problemen gehad, Plezierige maatschappij , die  bij vragen prompt en geduldig en juist informeert zodat je weer verder kan. Ik b en dus zeer tegen het verdwijnen ervan, De grote moloch van KPN kan nooit zo goed zijn.

jhogaarts
jhogaarts10 apr. 2019 - 17:16

# XS4ALL MOET BLIJVEN !!

jhogaarts
jhogaarts10 apr. 2019 - 17:12

XS4ALL is nog steeds 1 van de betere internetproviders met heel weinig tot geen storingen. Je betaald wel ietsje meer voor een pakket maar dan heb je ook bepaalde privileges. En regelmatig doet men een snelheidsupdate waarvoor je dan niets extra's hoeft te betalen. Ik ben een zeer tevreden klant met XS4ALL.Er is ook een goede helpdesk die je goed op weg helpt en duidelijk is. Ik zou niet graag naar een andere provider gaan met van die alles in 1 pakketten. Want vaak kun je dan helemaal niets meer als er een storing is. Geen internet = geen tv, niet bellen etc. Laat mij maar gewoon alleen internet hebben van XS4ALL en dat gaat als sinds 17 mei 2001 prima. En dan als je moet veranderen dat je een ander mailadres krijgt. Daar zit ik al helemaal niet op te wachten. Elke belangrijke organisatie heeft mijn mailadres en nog wat losse contacten. Zou er niet aan moeten denken dat dit zou vervallen.

1 Reactie
jhogaarts
jhogaarts10 apr. 2019 - 17:20

Datum moet zijn 7 mei 2001.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!