Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Koffie van Starbucks bij tankstations Shell

07-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
96 keer bekeken
  •  
koffiebonen_06.jpg
Automobilisten die van Starbucks-koffie houden, kunnen daarvoor straks terecht bij tankstations van Shell langs de snelwegen in Nederland en Frankrijk. In de tweede helft van dit jaar gaat de eerste winkel van de Amerikaanse koffieketen open bij een Shell-station langs de A2. Dat maakten Shell en Starbucks woensdag bekend.
'Veel koffie langs snelwegen'
Volgens Arjan Oudejans van Starbucks heeft Shell de ,,perfecte infrastructuur'' om koffie te verkopen aan Nederlandse automobilisten die dagelijks reizen tussen huis en werk. ,,Langs autowegen in Nederland wordt bijzonder veel koffie gedronken. Starbucks wil graag daar vertegenwoordigd zijn waar mensen wonen, werken en reizen'', aldus de directeur, die verantwoordelijk is voor de winkels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
'Meer klandizie'
Shell hoopt met de samenwerking meer klandizie te trekken. ,,Elke dag brengen miljoenen automobilisten tijd door in hun auto. In de helft van de stops worden er winkelaankopen gedaan bij onze tankstations. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor onze klanten is om koffie te kunnen krijgen'', zegt Linda van Schaik, van Shell Retail Benelux.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!