Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Klusmarkt zit in de lift

15-01-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bouwvakker2_04.jpg
Het zijn goede tijden voor klussers. In heel Nederland zijn er in de afgelopen zes maanden in totaal drie miljoen klussen uitbesteed. Dat zijn er ruim 400.000 meer dan voorspeld. Dat blijkt uit de Klusmonitor van Market Response, meldt dagblad Metro.
'Duidt op definitief herstel van de markt'
De aanhoudende positieve trend duidt op een definitief herstel van de markt, zegt Ronald Egas, algemeen directeur van Werkspot.nl. Vorig jaar is er alleen al op Werkspot.nl 83 miljoen euro meer gestoken in het uitbesteden van klussen, dan een jaar eerder.
Gemiddeld 1606 euro aan een klus
Gemiddeld werd er vorig jaar 1606 euro besteed aan een klus. „Het is een aanhoudende positieve trend”, zegt Egas. „In heel 2014 werden er 222.153 klussen op de website geplaatst, een groei van maar liefst 30 procent ten opzichte van 2013.” De winst is juist in de laatste drie maanden van het jaar behaald, normaal gesproken het minst sterke klusseizoen. ANP/Metro 

Meer over:

diginieuws, klussen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!