Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

KLM voegt nieuwe bestemming aan netwerk toe

7 jun 2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
KLM-logo2_04.jpg
Luchtvaartmaatschappij KLM vliegt vanaf eind dit jaar vijf keer in de week naar de Rwandese stad Kigali. Dat werd gezegd in de marge van de jaarlijkse IATA-bijeenkomst in Berlijn.
Volgens bronnen binnen de KLM is Rwanda grotendeels hersteld van het oorlogsgeweld dat het land teisterde. KLM vloog niet eerder naar Rwanda. Volgens de maatschappij zal het geen ,,massatoerismebestemming'' worden. Maar biedt het veel mogelijkheden vanuit het zakenleven, ngo's en van Rwandezen die zijn uitgewaaierd over de wereld. De vluchten die vijf keer in de week worden uitgevoerd met een Airbus A330 krijgen een tussenstop in de Oegandese stad Entebbe. Afrika is een goede markt voor Air France-KLM. Air France is sterk vertegenwoordigd in het westen van het continent, KLM in het oosten met vluchten naar Entebbe en Nairobi. Recent voegde KLM al Denpasar op Bali en Hangshou in China aan het netwerk toe. Bron: ANP

Meer over:

klm, diginieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar