Kassa

Klachten Top 5: Citroën uit het niets op één

28-04-2010
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
De Klachtentop 5 van de maand maart ziet er als volgt uit:
5) Telecombedrijf Pretium is een plaats gezakt, van plaats vier naar vijf. De klachten die nog steeds binnenkomen gaan over de agressieve manier van telemarketing die het bedrijf hanteert en de slechte service. Bovendien maakt het bedrijf mensen nog steeds moeilijk om een ongewild contract te ontbinden.
4) Op nummer vier vinden we de Nederlandse Energie Maatschappij. Vorige maand vielen ze nét buiten de Top 5. Nu zijn ze doorgestoten naar de vierde plek. Klagers ervaren de telefonische verkoopmethode als zeer vervelend. Net als bij Pretium kunnen mensen moeilijk hun abonnement opzeggen.
3) Vast op nummer drie staat Ziggo, al maanden in de Klachten Top 5. Nog steeds wordt er steevast geklaagd over wijzigingen in het zenderaanbod en storingen die niet snel worden verholpen. Ook handelt de klantenservice klachten slecht af.
2) Onveranderd op nummer twee KPN. De meest gehoorde klachten zijn: problemen met opzeggen of overstappen. Nieuwe aansluitingen van telefoon en internet werken niet. Ook het doorgeven van verhuizingen verloopt niet vlekkeloos. En er wordt flink geklaagd over de klantenservice. 
1) Op nummer één in de klachten Top 5 staat Citroën. Het bedrijf stoot vanuit het niets door naar deze plaats door problemen met de Citroën C3. De Kassa-redactie kreeg ruim 2000 reacties binnen over de voorvering van de Citroën C3. De vering is van slechte kwaliteit en kan zelfs onder het rijden afbreken. Citroën roept door de Kassa-uitzending van 7 maart 13.000 C3’s terug om preventief een schotel onder de voorveer te plaatsen. Automobilisten die hun voorvering al bij een garage hebben laten vervangen, krijgen alsnog de gemaakte kosten vergoed.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!