Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kijk Test Case! Keuzestress is verleden tijd

30-12-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3784 keer bekeken
  •  
Test Case Kassa promo 1127

Nieuw jaar, nieuw programma! Vanaf dinsdag 3 januari zie je wekelijks Test Case bij BNNVARA, om 21.25 uur op NPO1. Een programma waarin we producten tot het uiterste testen. En... wij testen onszelf, als consument. Gepresenteerd door Amber Kortzorg vanuit het Test Case lab!

Tijd voor een nieuwe stofzuiger? Dan zijn er honderden opties waar je uit kunt kiezen: met zak, zonder zak, met snoer, zonder snoer, een steelstofzuiger of toch een robot stofzuiger. Wil je alvast voor de zomer een tent kopen? Welke moet je dan hebben? Eentje van katoen? Van polyester? Opblaasbaar of met tentstokken? De keuzes zijn legio en keuzestress ligt op de loer.

Daarom heeft BNNVARA's consumentenprogramma Kassa een heus testlab in het leven geroepen waar Amber op originele en spectaculaire wijze producten, diensten en claims van fabrikanten test. 

Repairman Reinier

Naast het testen van nieuwe producten, laat Test Case ook zien hoe repairman Reinier kapotte producten weer aan de praat krijgt. Producten die volgens hem anders veel te snel worden weggegooid.

De Verspillingsmeter

Ook wordt met de Verspillingsmeter de overheid gemeten: hoeveel miljoenen euro’s worden er verspild aan nutteloze en ondoordachte projecten? 

Mentalisten aan het werk + Poesjes en puppy's 

Verder laten mentalisten Rob en Emiel elke week zien hoe wij als consument worden gemanipuleerd door marketingtrucjes én wordt het allerschattigste testpanel van Nederland geïntroduceerd: poesjes en puppy’s die verschillende producten voor ons testen. 

Bekijk de promo voor Test Case:

Test Case is vanaf dinsdag 3 januari zes weken lang om 21.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. 

Volg alle updates en bekijk alle fragmenten via Testcase.bnnvara.nl!

Kassa is er weer vanaf zaterdag 7 januari, om 19.15 uur op (let op!) NPO2. We trappen af met de Belbus-special. 

Meer over:

test case, kassa, tests
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!