Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa zoekt testers voor nieuwe applicatie!

21-02-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_thuiswerken.jpg
Wil jij nog meer uit Kassa halen? Kassa is voor zaterdag 7 maart op zoek naar personen die thuis een nieuwe applicatie willen testen tijdens de uitzending.
Wat is de bedoeling?
Op 7 maart bekijk je de volledige uitzending van Kassa op je Windows of Mac Desktop, laptop of iPad via je browser. Gedurende de uitzending zie je aan de rechterkant van het scherm blokjes verschijnen met meer informatie over de besproken onderwerpen. Daarnaast bevat de applicatie een algemene chatmogelijkheid, bovendien kun je ook discussiëren per onderwerp.
Waarom deze test?
De applicatie maakt gebruik van nieuwe technieken die in deze vorm nog niet eerder zijn toegepast in Nederland. Het belangrijkste onderdeel is om gerelateerde informatie op een volautomatische manier te presenteren tijdens een live-programma. Mede met behulp van jouw feedback zijn we in staat om eventuele problemen op te sporen en om de applicatie beter af te stemmen op jouw behoeften.
Er zullen geen persoonlijke gegevens gedeeld worden tijdens de test. Ook het invullen van de vragenlijst na afloop gebeurt volstrekt anoniem, de gegevens uit deze vragenlijst zijn op geen enkele manier te herleiden naar jou. Wel hebben wij je naam en e-mailadres nodig om de vragenlijst te kunnen sturen. Het e-mailadres zal uitsluitend worden gebruikt voor dit doel.
Vereisten
-    Een desktop/laptop voorzien van audio en een recente versie browser (Chrome, Firefox) of Internet Explorer 9 of hoger. Op een Mac kan ook een recente versie van Safari worden gebruikt
-    Of een iPad met minimaal iOS7
-    Om gebruik te kunnen maken van de chatmogelijkheden dien je de beschikking te hebben over een Facebook of Twitter account (er zal niets gedeeld worden op Facebook of Twitter). Uiteraard is chatten niet verplicht, maar vanwege het karakter van de test zouden we het wel bijzonder op prijs stellen
-    Een (breedband) internetverbinding
-    De bereidheid om na afloop een vragenlijst in te vullen
De test kan gewoon vanuit huis worden uitgevoerd, ook de vragenlijst kan thuis worden ingevuld via internet. Aan het testen van de applicatie ben je ca. 1 uur kwijt. Aan het invullen van de vragenlijst ben je ca. een kwartier kwijt.
Opgeven
Stuur een e-mail met daarin je naam en e-mail adres (apart vermeld) naar kassa-online@vara.nl, met in de onderwerp regel 'SocialTV test'.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!