Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa Panel wint vier Lovie Awards

16-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_lovieawards_01.png
Twee weken geleden riepen we jullie op om te stemmen op Kassa voor de Lovie Awards. Gisteren werd de uitslag bekendgemaakt en Kassa heeft in beide categorieën gewonnen!
Vakjury
De Lovie Awards worden toegekend aan succesvolle internetprojecten door een vakjury. In de categorie Integrated Mobile Experience Tablet wint het Kassa Panel de eerste prijs. In de rubriek Entertainment Tablet mag Kassa de tweede prijs bijschrijven.
Publieksprijs
Ook het publiek heeft gestemd. Dankzij jullie stemmen hebben we in beide categorieën ook de publieksprijs gewonnen. Dank allen voor het stemmen!
De uitreiking vindt plaats op 13 november 2013 in Londen.
Over de Lovies
De Lovie is de Europese tegenhanger van de Webby Award. Beiden worden door de The International Academy of Digital Arts and Sciences uitgereikt. De Webby Award is de Oscar in internetwereld en wordt uitgereikt aan de beste internetprojecten ter wereld. Speciaal voor Europa is de Lovie in het leven geroepen, vernoemd naar Ada Lovelace, de eerste computerprogrammeur. Jaarlijks worden zo'n 1500 casussen uit 20 Europese landen ingestuurd. In het verleden wonnen onder meer BBC, Skype, Financial Times en Soundcloud een Lovie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!