Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa Nieuws: Q-Park schaft betalen per uur af in parkeergarages

29-09-2012
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
195x90_parkeergarage.jpg
Autovandalisme vergoed door verzekering
Verzekeringsmaatschappijen willen dat autobezitters in Haren niet dubbel slachtoffer worden van relschoppers. Autoschade door vandalisme  gaat in dit geval niet ten koste van je bonus/malus en eigen risico, zeggen de verzekeraars. Of je de schade aan je auto volledig vergoed krijgt, hangt af van de soort verzekering. Bij een WA-verzekering krijg je helaas niets. Krassen in de lak, afgetrapte spiegels of brandschade worden alleen gedekt door een all riskverzekering. Parkeren niet meer afgerond
In parkeergarages van Q-Park hoef je vanaf 1 oktober 2012 niet meer voor een heel uur te betalen als je maar een paar minuten parkeert! Q-Park rekent voortaan met 'tijdseenheden' tussen de tien en 25 minuten. Ze luisteren eindelijk naar hun klanten.
Resort World stopt op Hyves Games
Resort World, een gratis online spelletje op Hyves Games, stopt op 19 oktober 2012. Diverse spelers mailen Kassa boos: zij hebben voor tientallen euro's items gekocht, die ze nu kwijt raken. Spil Games distribueert Resort World. Zij compenseren alleen spelers die de laatste 30 dagen credits kochten. Spil Games schrijft in een reactie : het is een gratis spel en je koopt vrijwillig virtuele goederen. Je hebt er ook speelplezier van gehad.
iPhone 5 krasbestendig?
De iPhone 5 is sinds gisteren ook in Nederland te koop. Dit mobieltje heeft een groter scherm, is dunner en sneller. Gebruikers klagen dat er heel snel krasjes komen op de aluminium achterkant. Verder werkt de nieuwe kaartenapp slecht onder het besturingssysteem IOS6. Daar biedt de Apple-topman zijn excuses voor aan in een open brief .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!