Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa is terug op de zaterdag met de Belbus Special. Let op: je ziet ons op NPO2!

06-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3571 keer bekeken
  •  
KASSA op zaterdag Amber thumb

Kassa verhuist! Ja, alweer. We zijn weer terug op onze vertrouwde zaterdagavond. Maar let op: we zijn verhuisd naar 19.15 uur op NPO2. We trappen dit nieuwe seizoen af met de Belbus Special. 

In Kassa’s Belbus Special kijkt Ciana Mayam terug op het afgelopen jaar, waarin ze tientallen gedupeerden hielp, opvallend vaak met problemen in en om het huis. Het belooft een terugblik te worden met spannende confrontaties met oplichters en lastige bedrijven.  

Kijk Kassa, iedere zaterdag op NPO2

April vorig jaar verhuisden wij als programma naar de maandagavond (op NPO1). Maar let op! Kassa keert vanaf 7 januari weer terug op de vertrouwde zaterdagavond.

We trappen morgenavond het nieuwe Kassa-seizoen af met een Belbus Special. Vanaf 14 januari zijn we weer wekelijks (live) te zien vanuit de Kassa-studio met Amber Kortzorg. Dus Kassa is terug: elke zaterdagavond, om 19.15 uur op (ons nieuwe thuiskanaal) NPO2.  

Ga jij kijken? Laat het ons weten

Ben jij blij met Kassa op de zaterdagavond? En weet je ons te vinden op NPO2? Of maakt het jou niet uit op welke zender we zitten en kijk je sowieso?

Laat hieronder een video achter en laat weten of je ons trouw blijft.

Hoe werkt dit?

-Geef toestemming voor gebruik van de camera en microfoon.

-Gebruik je de camera van je smartphone of webcam voor jouw reactie, van max. 30 seconden.

-Je bijdrage wordt door de redactie beoordeeld voordat deze online komt. Dat kan even duren.

(Het kan voor komen dat de toepassing niet in de browser wordt getoond. Probeer dan deze pagina te verversen. Onze excuses voor het eventuele ongemak)

Kassa Belbus Special - zaterdag 7 januari, 19.15 uur NPO2
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!