Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa genomineerd voor Website van het Jaar: Stem jij ook op ons?

25-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2714 keer bekeken
  •  
website van het jaar

Leuk en eervol nieuws! Kassa.nl is genomineerd voor ‘Website van het Jaar’ 2023. Jij kunt ons helpen om deze eretitel in de wacht te slepen. Hoe? Heel eenvoudig, door je stem uit te brengen. 

Kijk jij graag naar de Kassa-uitzendingen? Vind je het leuk en interessant om onze nieuws- en hulpartikelen te lezen of ons forum Vraag & Beantwoord te bezoeken? Jouw stem is van harte welkom en wordt uiteraard enorm gewaardeerd. 

Op de stempagina mag je het ontwerp, de inhoud en de navigatie van de site sterren geven en aangeven of je Kassa.nl aanbeveelt bij een vriend, familielid of collega.

Wat is de Website van het Jaar-verkiezing?

De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope. Er is een keur aan categorieën zoals Duurzaamheid, Carrière, Financieel, Nieuws, Reizen en Sport waarin het publiek kan stemmen.

De Kassa-site heeft een nominatie ontvangen in de categorie Media. De andere genomineerden zijn TVgids.nl, FilmVandaag.nl, Netflix, NPO Start, Ziggo GO, KPN TV, Viaplay, Vandaag Inside, Heel Holland Bakt, Videoland en Gids.tv. De stembus is tot en met vrijdag 20 oktober geopend.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

Epie merks
Epie merks29 sep. 2023 - 13:36

Houdt je steeds bij de tijd!!!!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!