Kassa

Kassa-forum Vraag & Beantwoord tijdelijk slecht bereikbaar wegens storing

23-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
626 keer bekeken
  •  
forum_20220423

Het Kassa-forum "Vraag & Beantwoord" is op 23 april 2022 slecht of zelfs helemaal niet bereikbaar wegens een technische storing. Dit hopen we uiteraard snel opgelost te hebben.

Na het weekend wordt er met de grootst mogelijke spoed naar gekeken, zo is ons verzekerd. Wij hopen dat het forum snel weer bereikbaar is en bieden graag onze excuses aan voor het eventuele ongemak.

Hartelijke groet en namens de redactie van Kassa een fijn weekend gewenst!

Meer over:

kassa, storing, forum
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

HansWer
HansWer12 sep. 2022 - 19:32

Hoe zit het met een eerlijke vergelijking met jullie boodschappen test, Dirk zit maar met vier winkels in het noorden van het land, dan is het natuurlijk niet eerlijk om te vergelijken. Aldi en Lidl zitten met een veel betere dekking, ik zie Dirk als een meer lokale winkel. AH, Jumbo, Lidl en Aldi hebben echt een landelijke dekking. Dirk wil niet investeren in winkels in minder dichtbevolkte gebieden. Dit is echt appels met peren vergelijken. Wij kunnen in het Noorden alleen maar genieten op afstand van de goedkope prijzen van Dirk de west-hollandse buurtsuper

tenormin
tenormin23 apr. 2022 - 16:58

Fijn te weten dat het niet aan mijn apparatuur ligt. Met een langdurige storing (behalve water, gas, licht) is te leven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!