Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Jarenlange frustraties over maandagochtendproducten

06-12-2008
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Fallback image for card
In 2004 gaat Mien Jansen shoppen bij It's in Nijmegen. Ze koopt daar een wasmachine en een droger, maar van meet af aan is met beide apparaten van alles mis. Mien: "Bij de wasmachine hebben ze al een keer de trommel vervangen en de v-snaar ingevet. Ook heeft hij al een keer kortsluiting gemaakt waardoor ik geen stroom meer had. Ook hebben ze de schokbrekers vervangen."En ook de droger vertoont ernstige gebreken, daar is inmiddels de thermostaat al van vervangen en ook de sensor.
Maar Mien, hoe kom je dan aan schone kleren? "Tja, dan ga ik naar mijn dochter. Die woont een straat of vier verderop. Ik moet dan hier de trap afsjouwen en bij haar weer de trappen op. Dus het is een heerlijke sjouw."
Na alle reparaties is Mien het vertrouwen in de twee producten van It's volledig kwijt. Ze schrijft een aangetekende brief waarin ze twee deugdelijke producten eist van It's. Hierop krijgt ze echter nooit een antwoord. Reden voor Mien om de Belbus in te schakelen!
Onze Belbus-expert Gabor Altena: "Mien, het lijkt erop dat je het slachtoffer bent geworden van twee maandagochtendproducten. Je hebt al zoveel reparaties aan je wasmachine en droger gehad dat je er nog niet echt veel gebruikersgemak aan hebt gehad. Je moet continu naar je dochter om daar de was te doen en dat kan niet de bedoeling zijn. Je hebt al zoveel moeite gedaan en op je aangetekende brief krijg je geen reactie. Laten wij maar eens naar It's gaan!"
Eenmaal bij It's aangekomen krijgen we snel de bedrijfsleider te spreken. Na kort overleg mag Mien stante pede een nieuwe wasmachine én een nieuwe droger uitkiezen. De week erop worden beide apparaten geïnstalleerd, ook krijgt ze nog een bloemetje met excuses van It’s.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!