Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

In Kassa: Pop-up tententest en te veel zout in eten

20-05-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
tententest.jpg
Kassa heeft een echt vakantie-item getest: De opgooitent, of pop-up-tent. Zijn ze echt zo handig? En welke moet u dit jaar kopen?
Twee jaar geleden stond Kassa uitgebreid stil bij de gevaren van het eten van te veel zout. We lieten toen zien wat voor onwaarschijnlijke hoeveelheden zout door de grote voedselproducenten worden gebruikt. Nu, twee jaar later, maken we samen met de Consumentenbond de balans op.
In 2009 besteedde Kassa aandacht aan de toprekening van de ING. Daarop werd aan klanten 4,75 procent rente beloofd, maar die belofte kwam de ING niet na. Kassa startte toen een actie tegen de ING. Deze week deed de rechter uitspraak. Kassa is er zaterdag voor 't laatst dit seizoen, iets eerder dan normaal: 18.52 uur.
Kijk Kassa real time online
Zaterdag niet in de buurt van de televisie? Geen nood, u kunt via deze pagina  de uitzending ook live bekijken. Meetwitteren over de tijdbom zout en de pop-up tententest? Gebruik #kassa in uw tweet of klik hier om mee te discussiëren!

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!