Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

'Imagoschade concert door Consumentenbond'

11-08-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
concert_12.jpg
Het conflict over het terugbetalen van de kaartjes voor het afgelaste Royal Beach Concert tussen de Consumentenbond en organisator Bob Reiche loopt verder op. De Consumentenbond stapt naar de voorzieningenrechter als de organisatie weigert voor maandag alle gedupeerden hun geld terug te geven. De organisatie dreigt ook met een rechtszaak omdat door het handelen van de bond de reputatie van het concert zou zijn beschadigd.
Geld terug
De rechter bepaalde vorige week dat negen gedupeerden hun geld moeten terugkrijgen. De Consumentenbond maakt uit een recente brief van Reiche op dat hij niet van plan is geld terug te geven aan alle gedupeerden.
Kaarten kostten honderden euro's
Het concert zou op 4 juni op het strand van Scheveningen plaatsvinden, maar werd om onduidelijke redenen afgeblazen. Onder anderen Elton John en Bryan Adams zouden optreden. De beste kaarten voor het concert kostten honderden euro's per stuk. Honderden gedupeerden hebben zich inmiddels georganiseerd in RBCrestitutie.nl. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!