Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

IKEA roept nog meer chocola terug

28-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ikea pand parkeerplaats 930x520
IKEA voegt zes chocoladeproducten toe aan de terugroepactie die onlangs werd gestart. Dat heeft het woonwarenhuis donderdag gemeld. Een maand geleden werden alle repen pure chocolade teruggeroepen omdat er sporen van hazelnoot en amandel in konden zitten en dit niet duidelijk op de verpakking was vermeld. Dat kan gevaarlijk zijn voor mensen die een allergie hebben voor hazelnoot of amandel.
Hetzelfde geldt voor de zes producten die aan het lijstje zijn toegevoegd. Het gaat om de 180 gramsrepen Choklad Lingon & Blåbar (vossenbes en blauwe bes), 100 gramsrepen Choklad Ljus UTZ (melk) en Choklad Nöt UTZ (hazelnoot), 450 gramsverpakkingen Godis Chokladkrokant (butterscotch), 168 gramsverpakkingen Godis Chokladrån (chocoladewafeltjes) en de 400 gramspotten Chokladkrokant Bredbar (butterscotch spread).
IKEA verkoopt de producten sinds 25 juli niet meer. Consumenten kunnen die terugbrengen naar de winkel en krijgen dan hun geld terug. ANP.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!