Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 3 oktober om 19:05npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Hoelahoepen en gezond leven op Huishoudbeurs

20 feb 2016
  •  
leestijd 1 minuten
600x275_huishoudbeurs.jpg
Liefhebbers van ,,slimme, handige en gemakkelijke'' producten kunnen vanaf zaterdag weer hun slag slaan op de Huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam. De 71e editie van de grootste consumentenbeurs van Nederland kent een record aan activiteiten.
Ruim 350 bedrijven prijzen hun waren aan, er zijn dertig workshops, presentaties en shows en er zijn vijf grote 'side events'. Twee nieuwe onderdelen zijn Liever thuis! (woongemak en leefcomfort) en Best Friend Event (dingen voor je huisdier). De andere drie waren er al eerder: de Negenmaandenbeurs, The Model Convention en Azië Pasar Malam Festival.
Op de beurs zelf is het segment Happy & Healthy nieuw, met alles voor ,,een gezond en gelukkig leven''. De workshops variëren van hoelahoepen en lachen tot vloggen en klankschaalmeditatie.
Spoorwegen
De Huishoudbeurs duurt tot en met zondag 28 februari. Vanwege de verwachte drukte zet de NS langere treinen in. Ook maken intercity's rond de opening en sluiting van de beurs speciaal een stop op station Amsterdam RAI.
ANP

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!